Luftvärmepumpar i Sandviken

installatör av Luftvärmepumpar i sandviken

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika slags värmelösningar för ditt hem eller kontor, såsom bergvärmepumpar, luftvärmepumpar, pelletspannor och vedpannor.
Vi analyserar vad för lösning som passar ditt hem i dialog med dig och tar fram offerter. Vi underlättar även för dig genom att hantera allt från dokumentation som behövs för upprättandet inför installation till kontakt med myndigheter inför arbetet. Vår prioritet är att hålla en hög servicenivå och att  nära kontakt med våra kunder, genom att finnas med under hela arbetsförloppet. Oavsett om du önskar att få en värmepump installerad eller få en service/reparation utförd på ditt befintliga värmepumpssystem, är vi redo att göra arbetet som krävs. Det är svårt som oinsatt att bedöma vad som ska göras och därför är du välkommen att kontakta oss vid minsta fråga eller om du behöver få en värmepump installerad.

Kontakt

Värmepump - vad är det?

Luftvärmepumpar är ett utmärkt alternativ till traditionella luftkonditioneringsapparater och ugnar, och ger energieffektiv kyla och uppvärmning under alla årstider. Att installera en värmepump är ett bekvämt och effektivt sätt att få ner kostnaden på sin värme. Med smart teknik överförs energin till ditt hus, som från början utvinns från solens strålar. 

vvs installatör i Sandviken med försäljning av nibes Luftvärmepumpar

NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Pålitlig rörmokare i Sandviken som bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning. Vi på Brolin/Bergling VVS Installationer AB är stolta att ha ett samarbete med NIBE och installerar, underhåller och säljer NIBE värmepumpar av olika modeller. Söker du en bergvärmepump, luftvärmepump eller pelletspanna kan du vara så säker på att vi har det du söker och installerar det åt dig. Förutom Nibes värmepumpar arbetar vi även med andra märken av värmepumpar.

 

Brolin Bergling VVS Installationer vill vara ditt självklara val när det kommer till service av värmepump i Sandviken!